Wie ben ik?

Ik ben Veroni, 46 jaar, geboren in België, partner, moeder van drie kinderen en woon en werk in Amsterdam. En ook zelfstandig, gevoelig, helder, zorgzaam, een waarheidszoeker, eigenwijs, open en nieuwsgierig. Ik hou van sprookjes, gedichten, analyseren, filosoferen en mensen. Het is waar. Ik kan me in deze beschrijving goed vinden. En tegelijk ervaar ik mezelf ook steeds vaker als veel ruimer dan dit. Als niet geboren, tijdloos, onbegrensd en vrij!

Van jongs af aan, heeft de vraag ‘wie ben ik?’ me bezig gehouden. Mijn zoektocht heeft me op verschillende plekken gebracht. Zo studeerde ik (oosterse) filosofie, las veel boeken, ging reizen, deed Tai Chi, astrologie, bezocht Ashram’s en stilte-plekken, en begon met mediteren. Sinds een aantal jaar is Zijnsoriëntatie mijn pad. Ik ga meer leven vanuit wie ik ten diepste ben in plaats vanuit wie ik denk dat ik ben op basis van mijn geschiedenis. Ik hoef niet langer op weg want zie steeds meer dat waar ik naar op zoek ben precies hier is: thuis bij mezelf!

Inmiddels ben ik Leraar Zijnsoriëntatie en lid van de beroepsvereniging. Ik ben begonnen vanuit de vraag: ‘Wat stel je in het licht van wat? Ga je naar stilteplekken om (steeds opnieuw) op te laden en vol nieuwe energie te leven, of ga je leven vanuit het licht?’.  Voor mij is het dit laatste. En dat wil ik graag delen met anderen.